Ik ben agent van:

     .  .      .      .     

John Wachtmeester

Sommigen krijgen het met de paplepel ingegoten, maar bij een aantal zit het in de genen. Als kind van 3generatie ondernemers in de meubelwereld, adem ik eigenlijk meubelen en interieur. In mijn kinderjaren altijd te vinden in onze meubelwinkel, daarna heel gericht in het verder ontwikkelen en ontplooien van mijn vaardigheden.

In 1983 onderaan de ladder gestart als hulpje met het bezorgen  bij een meubeldesignzaak in Groningen, waar binnenhuisarchitectuur hoog in het vaandel stond. Daarna in 1993 mede-eigenaar geworden om dan in 1998 volledig het bedrijf over te nemen. Altijd nieuwsgierig gebleven en op zoek geweest naar vernieuwing. Geen enkele beurs overgeslagen in Keulen of Milaan hebben ervoor gezorgd dat ik voor veel mensen een wandelende encyclopedie ben geworden op het gebied van design en interieur.

In 2011 was het tijd voor een volgende stap, mij verder bekwamen bij SHD-automatisering in het werken met en ontwikkelen van tekenprogramma’s voor het interieur. In 2013 kwam toch weer het gevoel om fysiek met meubelen en interieur aan de slag te gaan, maar nu vanaf de andere zijde in de meubelwereld. Via diverse agentuurschappen voor fabrikanten ben ik uiteindelijk terechtgekomen waar ik nu sta, een allround specialist in alles wat met interieur te maken heeft. En toch gaat het weer kriebelen, het samen analyseren van problemen en van daaruit het zoeken en aanbieden van oplossingen in het interieur is toch wel mijn passie. Ik ben er klaar voor.