Hoe maak je van een onpersoonlijk huis toch iets persoonlijks, waar ook ruimte is voor mooie dingen met een knipoog.

Praktijkruimte: Ruimte creëren in een pijpenla

Zithoek: Met een statement van een bank ruimtes kaderen

Eethoek: Nederlands design met een Italiaanse topping

Keuken: Bestaande keuken onderdeel laten zijn van nieuwe omgeving

Probleemstelling

In een zeer grote woonkamer toch intimiteit brengen. Er wordt gegamed thuis, hoe dit te integreren in de woonkamer. Praktijkruimte is heel smal, maar weel heel hoog en heel lang.

Wens van de klant

Intieme zithoek met aaibare materialen en zonder dat het oubollig wordt. Voor de game-plek wordt een Balinees bed gebruikt, hoe die te integreren? Praktijkruimte optisch breder maken.

Wat is er gebeurd?

Er is gekozen voor een heel grote hoekbank van Edra met een hoge rugleuning en met een stof met veel structuur. Verder een groot kleed om geen probleem met de akoestiek te krijgen. Het Balinese bed wordt afgescheiden door een metalen ruimtedeler, die volop de mogelijkheid biedt mooie accessoires op te etaleren. In de praktijkruimte is gekozen voor veel ronde vormen, daardoor worden intieme plekken gecreëerd en lijkt de ruimte veel breder.

In de hal was eerst een plafondlamp uitgezocht, maar die beviel niet. Helaas had die een grotere plafondplaat dan nieuwe lamp. Daar is d.m.v. een ronde spiegel op het plafond een mooie optische toevoeging gekomen die de sporen van de oude lamp volledig hebben uitgewist

Wat vindt de klant?

We kennen John al jaren en toch blijft hij ons elke keer weer verbazen. Het voelt volledig als van ons, terwijl hij het meeste heeft uitgedacht

Voeg je koptekst hier toe